0700 10566
За нас
Нашият екип

Кои сме ние?

Кредит Комерс АД е финансова институция регистрирана от Българска Народна Банка през месец юни 2013 г. съгласно чл. 3а, ал. 1 от Закона за кредитните институции и Наредба №26 от 23.04.2009 г. за финансовите институции.

Екипът на дружеството се състои от експерти с дългогодишен управленски опит в банковата сфера в България и други страни от Европа.

Кредит Комерс АД се базира на принципите на частното банкиране – индивидуален подход към клиентите и предоставяне на кредити и други финансови услуги, които са професионално издържани и своевременни. При нас няма излишна бюрокрация, тежки процедури и безкрайни запитвания до клиентите.

Нашите клиенти получават оферти, които са съобразени с тяхната платежоспособност и развитието на техния бизнес и оптимизиране на качеството им на живот.

Работим също в сферата на финансовия лизинг и на застраховането.

Кредит Комерс АД има офиси в София и Варна.

Регистрация

През месец април 2013 г. Българска Народна Банка e регистрирала Кредит Комерс АД като финансова институция съгласно чл. 3а, ал. 1 от Закона за кредитните институции и Наредба №26 от 23.04.2009 г. за финансовите институции.